2020-09-14 07:57:34• hírek • Blikk.hu

Karanténba került Kern András

Aggodalom söpört végig a színészvilágon vasárnap: a Blikk információi szerint ugyanis hatósági karanténba került Kern András (72).

Az ijedelem érthető, hiszen amellett, hogy a Kossuth-díjas művész a veszélyeztetett korban van, egy nyolc évvel ezelőtti nagyon súlyos betegsége miatt is sokkal jobban kell vigyáznia, hogy nehogy elkapja a koronavírust.


Kern András akkor súlyos gyomorvérzéssel került kórházba, amelyet az egészségtelen életmód és a stressz okozott. Azóta ugyan már felgyógyult, de egy ilyen kórtörténet után valóban sokan megijedtek, amikor eljutott hozzájuk a hír, hogy Kern András karanténba került a vírus miatt, érhetően sokan féltették a legendás művészt.


– Sajnos való igaz, Andris került karanténba, mert kapcsolatba került egy covidos beteggel. Nem örülök ennek, hiszen nem jött jól, de ennek ellenére nagyon felelős döntésnek tartom, hogy le lettek mondva ezek az előadások, hiszen csak így akadályozható meg, hogy az egész színházi világban elterjedjen a betegség – erősítette meg az Orlai Produkció vezetője, Orlai Tibor, akinek a szerda esti, Valódi hamisítvány című kétszemélyes darabot kellett lemondania azért, mert Kern András egyelőre nem hagyhatja el a lakását.


– Csütörtökig biztosan így marad a helyzet, de addigra, remélem, meglesz a két negatív PCR-teszt – bizakodott Orlai Tibor.


A Blikk úgy tudja, Kern András a Vígszínházhoz tartozó Pesti Színházban próbált az utóbbi időben, ahol a múlt héten találtak egy Covid-pozitív munkatársat, ami alaposan felforgatta több másik színház életét is. A fertőzöttel együtt próbáló színészek, többek között Kern András ugyanis máshol is játszik, így a Játékszínben A vád tanúja, a Belvárosi Színházban pedig a Valódi hamisítvány című előadását kellett lemondani, ebben együtt játszik Hernádi Judittal.


Szerettük volna megtudni, hogyan viseli Kern András a bezártságot, de a színművész nevetve, kedves hangon kérte, hogy „hagyjuk ezt a fenébe”, majd bontotta a vonalat.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: